+  DECLARACIONS  

Voro: “Negredo és un més i tant de bo estiguera recuperat”

Per Pere Alapont · 01 Desembre, 2015

L’entrenador en funcions del València, Voro, ha comparegut al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna, ha fet balanç de la situació que queda ara per al Club i per a ell després de la marxa de Nuno i ha parlat de l’encontre de Copa del Rei de demà contra el Barakaldo:

En aquestes situacions, quan hi ha un canvi d’entrenador, hi ha un ambient estrany

Veig que la gent està molt compromesa. Ahir parlàrem i hui he vist molt bona actitud. Estic convençut que es deixaran la pell

Em vaig assabentar al final del partit i la decisió que encapçalara el cos tècnic me la va dir Lay Hoon ahir al matí. No em plantege si van a ser 10 o 12 dies. El club ja busca un entrenador. Jo, quan el troben, tornaré al meu càrrec

En la porteria nosaltres tenim dos porters que sabem que jugue i qui jugue ho va a fer molt bé. Ja m’agradaria a mi haver de triar de la mateixa manera que en la porteria en altres posicions. Amb la porteria prendrem una decisió que siga justa

Els resultats et condicionen molt i no han acompanyat. Nosaltres hem de donar-li ingredients a la graderia

No sé si s’han llevat un pes de damunt o no, però si jo estic assegut ací ara és perquè alguna cosa ha passat

És un moment de no mirar enrere, solament de mirar cap a endavant

Tenim informes de com juga el Barakaldo i som conscients que tenim un partit molt difícil

Després de l’últim partit tornaré a ser delegat

Negredo és un més i tant de bo estiguera recuperat

La meua relació amb Neville és molt bona. M’agrada consensuar les decisions amb gent que està al dia

Ara el més important és la mentalitat. Jo el mínim que he de demanar és  actitud

Jo compte amb tots els que estan bé i amb predisposició