ACTUALITAT  

Cenk, el primer en la rampa d’eixida

Per Mauro Pérez · 02 Maig, 2024

El València CF ha demostrat la seua confiança en l’acadèmia en alinear a una parella de centrals joves, Mosquera i Yarek, en el recent partit contra el Barcelona. Estos dos jugadors van mostrar la seua vàlua i van contribuir a mantindre l’empat en el marcador malgrat estar en desavantatge numèric durant gran part del partit.

El club té la intenció de vendre al turc Cenk Özcakar i avaluar ofertes per Mosquera, sempre que s’acosten als 25-30 milions d’euros. No obstant això, el club és conscient que hi ha equips potents que també estan interessats en Mosquera, disposats a posar els diners que es demane pel valencianista.

La situació de Cenk Özcakar, qui va ser adquirit el passat estiu per 5 milions d’euros procedent del Lyon, presenta un desafiament per al club, ja que trobar-li un nou destí no serà una tasca senzilla, on s’espera que l’Eurocopa siga l’escenari on es puga revalorar i algun club aposte per ell. Malgrat els esforços de l’entrenador Rubén Baraja per recuperar la confiança del jugador i donar-li oportunitats en el camp, sembla que Cenk no figura com una prioritat en els plans de l’equip.

D’altra banda, la continuïtat de Mosquera també està en dubte, amb el València obert a escoltar ofertes que s’acosten als 25-30 milions d’euros pel central. Depenent de les eixides d’estos jugadors, el club decidirà si signarà un o dos centrals addicionals per a reforçar el seu defensa de cara a la pròxima temporada.

Davant esta situació, el València està considerant noms de centrals per a reforçar la seua defensa en el pròxim mercat de fitxatges, davant la possible eixida de Cenk i les ofertes per Mosquera seran determinants en l’estratègia de fitxatges del club.