ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’equip anglés millor situat per Mamardashvili

Per Blanquinegres · 02 Maig, 2024

L’Atlètic de Madrid realitzarà moviments en la seua plantilla este estiu de cara a la pròxima temporada. I un dels llocs sobre els quals hi haurà rumors serà el de la porteria. Jan Oblak ha perdut la seua condició de jugador insubstituïble i l’Atlètic podria escoltarà ofertes que pogueren arribar sobre el porter. La situació ha canviat un poc sobre Oblak, bàsic abans i ara no tant. Oblak ix al mercat i caldrà veure el que succeeix en els pròxims mesos.

Oblak ha jugat 441 partits amb la camiseta de l’Atlètic. Porta nou temporades en el club del Cívitas Metropolità i s’ha convertit en un dels històrics de l’entitat. Ha guanyat una Lliga, una Supercopa d’Espanya, una Supercopa d’Europa i una Europa League. Ha quedat cinc vegades com el porter menys golejat del campionat espanyol, igualant el rècord d’altres dos porters històrics, com Ramallets i Victor Valdés.

Un dels porters que agrada és Mamardashvili, el porter del València. El georgià, de 23 anys, porta quallant bones temporades en el club valencià i podria eixir en aquest pròxim mercat. El seu valor de mercat és de 35 milions i el València demanarà uns 25 milions per ell, segons ha informat el diari AS. El club valencianista necessita vendre i el porter pot ser un dels primers a eixir.

També mostren interés en Anglaterra

Segons ha informat Relevo, l’únic equip que de moment ha mostrat un interés clar per Mamardashvili és el Newcastle. Durant tota la temporada han estat cinc vegades en Mestalla seguint de prop les grans actuacions del porter georgià.

El València també ha ficat preu a una possible eixida del porter i està en una xifra propera als 30-35M. De moment cap oferta està prop d’eixa quantitat però el València sap que l’estiu serà llarg.