ACTUALITAT  

Rafa Mir explota en xarxes socials

Per Blanquinegres · 02 Maig, 2024

Rafa Mir està travessant per una temporada molt complicada. El davanter del Sevilla FC, després de la seua frustrada eixida al València en el passat mercat hivernal, no ha aconseguit revertir la seua situació en la plantilla de Nervió, quedant relegat a l’ostracisme i habitualment fora de les convocatòries de Quique Sánchez Flores. De fet, la seua última presència en una llista va ser a principis de febrer, en la visita del Sevilla a Vallecas.

L’atacant, que haurà d’eixir en el pròxim mercat d’estiu, no ha deixat de compartir en tot este temps, a través de les xarxes socials, el seu treball en solitari a la ciutat esportiva els dies de partit o fins i tot de descans per al grup, a l’espera de poder, almenys, poder acomiadar-se del club jugant alguns minuts en un tram final de la temporada en la qual l’equip sevillista té pocs al·licients en joc, després d’enlairar-se de la part baixa de la taula i aconseguir l’anhelada tranquil·litat.

El davanter natural de Cartagena responia directament a alguns d’eixos missatges. Cridanera va ser la seua reacció amb un somriure a la crítica d’un aficionat en particular, que l’acusava de no tindre actitud ni motivació i estar pensant en un altre equip. Una reacció que va deslligar les respostes en cadena, fins al punt que Rafa Mir va haver de tornar a respondre, amb el següent missatge: “Ja està bé de tanta tonteria! No teniu ni idea”.