+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Voro: “Estic segur que anem a donar la cara”

Per Alex Chardí · 04 Desembre, 2015

Voro ha analitzat la situació de l’equip en la roda de premsa prèvia al gran partit davant el FC Barcelona que espera dissabte a les 8:30 en Mestalla.

“Ens anem a enfrontar a un dels millors equips del món i que ara està desenvolupant el millor futbol. Si ja és difícil guanyar-los, amb el nombre de baixes que tenim va a ser més complicat. És una realitat”

“No he parlat amb Gary Neville per a aquest partit. Tenim un cos tècnic en aquests moments i som el que estem preparant aquest partit”

“En el futbol no hi ha res impossible i estic segur que anem a donar la cara amb el suport de Mestalla. Vull que l’afició siga el jugador nombre 12 amb les circumstàncies amb les quals afrontem la trobada”

“En el que respecta a la porteria, demà li ho direm als jugadors. Tenim una idea clara i ho coneixeran abans del partit”

“Piatti s’ha incorporat fa dos dies i Bakkali arrossega un procés de pubalgia però estan convocats perquè poden jugar però la realitat és que tampoc tenim moltes més solucions”

“A De Paul li veig amb ganes, ens pot donar molt amb la quantitat de baixes que tenim. Té molta il·lusió d’afrontar aquest partit”

“Tenim deu baixes i dues per sanció. La suma de totes les circumstàncies són baixes que han ocorregut per accidents i desgràcies. Quan estàs al màxim nivell aquestes coses poden succeir”