Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vinicius demana no declarar per estar de vacances

Per Alex Alfaro · 26 Juny, 2023

El jugador del Reial Madrid, Vinicius Jr. ha demanat ajornar, per estar de vacances fora d’Espanya, la declaració que ha de realitzar aquest dimarts en la instrucció del cas que investiga els possibles insults racistes que va rebre en una trobada davant el València a Mestalla, segons va poder saber EFE per fonts coneixedores del cas.

El passat 26 de maig el jutjat número 10 de València va obrir una investigació pels insults racistes que Vinicius va denunciar que havia rebut uns dies abans i va citar com investigats a tres seguidors del club de Mestalla que van ser identificats d’una banda pel propi jugador i per un altre pel sistema de cambres del recinte. Dos d’ells van declarar la setmana passada i el tercer està previst que ho faça l’11 de juliol.

Eixe mateix dia just ara fa un mes, la jutgessa va lliurar exhort als Jutjats de Madrid perquè habilitaren els mitjans tècnics necessaris perquè Vinicius poguera declarar per videoconferència en qualitat de perjudicat. Ara, el jugador brasiler ha demanat ajornar eixa compareixença i la titular ha de decidir sobre aquest tema.

El propi jugador ha fet públic en les últimes hores en les seues xarxes socials fotos que donen a entendre que es troba de vacances a Miami, on també li situa una altra imatge que ha compartit la cantant brasilera Anitta.