ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Crystal Palace mira de prop a Javi Guerra a Mestalla

Per Mauro Pérez · 20 Maig, 2024

El jove migcampista del València CF, Javi Guerra, ha captat l’atenció de diversos equips europeus, entre ells el Crystal Palace. Observadors del club anglés van ser presents a Mestalla per a observar de prop al prometedor jugador durant l’últim partit del València a casa esta temporada.

Guerra, qui té contracte amb el club che fins a 2027, ha demostrat ser una peça clau en el centre del camp valencianista. Malgrat els rumors i el creixent interés d’altres equips, el jove futbolista ha expressat la seua satisfacció i compromís amb el València CF. El seu acompliment esta temporada ha sigut notable, atraient la mirada de diversos clubs que veuen en ell un potencial fitxatge per a reforçar les seues plantilles.

El Crystal Palace no és l’únic equip interessat en Javi Guerra. Diversos clubs europeus han mostrat interés en el talentós migcampista, la qual cosa podria desencadenar una sèrie d’ofertes en el pròxim mercat de fitxatges. No obstant això, el València CF es mostra ferm en la seua intenció de retindre al jugador, qui ha sigut fonamental en l’estructura de l’equip.

L’interés dels observadors del Crystal Palace subratlla el creixent prestigi de Javi Guerra en el futbol europeu. Amb tan sols 21 anys, Guerra ha demostrat una maduresa i habilitats que ho posicionen com un dels joves talents més prometedors del futbol espanyol.

El futur de Javi Guerra a València sembla segur ara, gràcies al seu contracte a llarg termini i la seua satisfacció amb el club. No obstant això, la pròxima finestra de transferències podria portar amb si ofertes temptadores que posarien a prova la determinació del València CF per a mantindre a la seua jove promesa.