La millor informació del ValènciaCF en valencià

VÍDEO: Gattuso posa ferm a Samu Castillejo
,

VÍDEO: Gattuso posa ferm a Samu Castillejo

COMPARTIR

El València ha tancat el fitxatge de Samu Castillejo. El futbolista espanyol arriba gratis després d’una rescissió del seu contracte amb el Milà. La figura de Gattuso ha sigut clau en la incorporació del jugador, ja que ha sigut una petició expressa del míster. Encara que el València ja va estar prop de fitxar-lo el passat mercat d’hivern. 

De forma gratuïta

Ara mateix, el València va fer oficial a través d’un comunicat oficial que Samu Castillejo es converteix en nou jugador del club valencià. Castillejo arriba de forma gratuïta a la Capital del Túria i firmarà per tres anys. 

A partir d’ara es ficarà a les ordres de Gennaro Gattuso. Castillejo té moltes ganes de reivindicar-se i demostrar que és un gran jugador amb molta qualitat. De fet, el Milà va pagar més de vint milions d’euros pel futbolista quan va mostrar el seu millor nivell.

Gattuso y Castillejo

En un dels vídeos publicats pel club, es veu clarament com *Gattuso té una conversa amb ell a la Ciutat Esportiva. Al comiat, Gattuso li dona un colpet a l’esquena, pilla desprevingut al nou futbolista del València i quasi es cau a terra.