Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby arriba a les oficines del València per a signar el seu nou contracte

Per Alex Alfaro · 16 Gener, 2023

Diakhaby ha arribat fa a penes uns minuts a les oficines del València C.F per a signar el seu nou contracte de renovació que li unirà al València fins al pròxim 2027. Encara que no ha parlat molt, sí que ha afirmat felicitat per haver arribat a un acord amb el club de Mestalla.

La renovació de Diakhaby serà oficial en les pròximes hores

El València CF, amb Miguel Angel Corona i Lay Hoon al capdavant de l’operació, ha tancat la renovació de Diakhaby fins a juny de 2027 segons ha informat Deportes Cope València. El central era un dels jugadors que acaben contracte el pròxim mes de juny i que des de l’1 de gener eren lliures de firmar per qualsevol equip.

Amb 26 anys, un molt bon rendiment a la lliga espanyola i finalitzant contracte en escassos sis mesos, Diakhaby comptava amb vàries ofertes per a firmar a cost zero, sent este un escenari ideal per rebre una quantitat important quant a primes. El club valencianista ha tancat finalment una renovació que s’ha allargat més del que contaven les dos parts per comissions amb la seua agència de representació.

Gattuso clau en la seua arribada

Gattuso ha sigut una persona clau en el procés de renovació del central del València, Mouctar Diakhaby. Des que va arribar a València, ha intentat en tot moment convéncer al jugador perquè decidira quedar-se a València. És més, en alguna roda de premsa ha assegurat que ell ja havia “fet tot el possible” i que el “club ja sabia el que havia de fer“. Malgrat les elevades exigències a nivell econòmic per part de la seua agència de representació, el futbolista ha decidit acceptar l’oferta presentada per part del club a la fi d’any on li col·locava en el segon escaló salarial.