ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

José Gayà s’apunta al duel davant la Reial Societat

Per Mauro Pérez · 14 Maig, 2024

El València CF està ultimant els detalls per al seu pròxim enfrontament contra la Reial Societat este dijous, i ho fa des de casa, amb un merescut descans. L’entrenador Rubén Baraja ha decidit donar un dia lliure a l’equip, malgrat la proximitat de l’important duel en el Reale Arena, amb l’objectiu de no trencar la rutina i permetre als jugadors relaxar-se, i obtindre energia nova per a afrontar les tres finals que li queden a l’equip de Baraja. 

Encara que l’equip gaudeix d’un dia de descans, alguns jugadors han acudit a la Ciutat Esportiva per a tractar-se i garantir la seua plena recuperació. José Gayà, qui s’està recuperant d’una lesió, ha sigut present en les instal·lacions per a rebre tractament i assegurar-se d’estar en condicions òptimes per al dijous. D’altra banda, la situació de Fran Pérez és més complicada i la seua participació en el partit dependrà de l’entrenament d’aquest dimecres.

La volta de José Gayà és crucial per al València CF, ja que la seua presència en el camp marca una gran diferència en el rendiment de l’equip. Les estadístiques mostren que el València CF aconsegueix un 20% més de victòries amb ell i pateix un 18% menys de derrotes. Durant els períodes en els quals Gayà ha estat lesionat esta temporada, l’equip ha tingut dificultats, sumant només 13 punts de 39 possibles en els partits en els quals el capità ha estat absent.