Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Vicente Guaita fitxa pel Celta de Vigo i torna a la lliga espanyola

Per Alejandro Fernandez · 02 Septembre, 2023

L’ex porter valencianista de Torrent, Vicente Guaita, tornarà a disputar la primera divisió del futbol espanyol aquesta temporada. Guaita volia eixir del Crystal Palace i va ser oferit a diversos clubs de la lliga espanyola en el mercat d’estiu, i finalment, ha signat amb el RC Celta de Vigo en les últimes hores del mercat.

Vicente Guaita arriba a un Celta de Vigo que compta amb un altre ex valencianista com a entrenador, Rafa Benítez. El futbolista va haver de rescindir el seu contracte amb el Crystal Palace per a fer possible la seua eixida del club i signar per un altre. 

Guaita coneix bé La Liga EA Sports, ja que ha disputat diverses temporades amb les camisetes del València i del Getafe. Després de cinc anys a Anglaterra, Vicente Guaita està de retorn al futbol espanyol i barallarà la titularitat amb Iván Villar, ja que Rafa Benítez no compta amb Marchesín.

Guaita podia haver tornat al València

Aquest estiu ha sonat el retorn de Guaita al València. La volta del porter valencià hauria pogut ser una de les possibilitats si Giorgi Mamardashvili haguera eixit del club de Mestalla. Al final, el porter georgià no ha rebut cap oferta ferma que plantejara al club la seua marxa. El club que tenia la intenció d’apostar més fort per Mamardashvili era el Leicester City, però el descens de l’equip anglés a la segona divisió va reduir els esforços econòmics dels anglesos.

 

Hola