ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València contesta a l’Ajuntament i a Maria José Català

Per Blanquinegres · 26 Abril, 2024

L’alcaldessa de València, María José Català, va parlar ahir amb els mitjans de comunicació i va expressar les seues opinions respecte a l’últim projecte del Nou Mestalla presentat pel València.

Català va assegurar que l’Ajuntament no té actualment cap projecte oficial i que tot el que tenen és “una llicència d’obres” és la que només s’inclou “una memòria econòmica molt reduïda, pràcticament és un full”.

A més,  Català explicava que el club“haurà de presentar oficialment aquest projecte perquè puga ser valorat“, però que fins que ocórrega, no podrà pronunciar la seua opinió al respecte. “En el moment oportú en el qual es presente aquest projecte jo podré pronunciar-me”, ha expressat.

“Nosaltres ara estem seguint el procediment que seguiríem en qualsevol expedient administratiu i el que li sol·licitarem al València és que ens acredite dos coses primer: el compliment dels compromisos que es van establir en el conveni del 2005 i del 2007 i un cronograma d’inici i final de les obres”, ha continuat l’alcaldessa.

Català va declarar també que l’Ajuntament “haurà de tindre totes les garanties que el club complirà amb la ciutat i amb l’afició abans d’emetre qualsevol llicència o permís“.

Respecte al termini de l’aprovació de les fitxes, María José Català ha contestat que no és possible que l’Ajuntament cometa qualsevol il·legalitat, donat que “l’última sol·licitud es va fer al gener d’enguany, per tant la caducitat no procedeix”.

Resposta del València

Un dia després el València ja ha contestat ja a l’Ajuntament mitjançant els canals oficials per a aclarir que podrien començar amb les obres de l’estadi sis mesos després de rebre la llicència i que l’estadi complix els punts del conveni amb 70.000 seients. A més expliquen que es tracta d’un estadi 4 estreles, la màxima per a UEFA.