ACTUALITAT  

Mestalla es converteix en escenari per a acollir al “Córner Festival”

Per Mauro Pérez · 26 Abril, 2024

Mestalla obri les seues portes esta vesprada per a acollir un esdeveniment poc convencional: el “Córner Festival”, un mini-concert experimental que servirà com a preàmbul per a la futura posada en marxa de diferents esdeveniments que es realitzaran a Mestalla. Este esdeveniment, que compta amb un aforament reduït, representa un pas més en l’estratègia del València CF per a posicionar l’estadi com un espai versàtil per a esdeveniments que van més enllà del futbol.

El concert, que porta el nom de “Córner Festival” en clara al·lusió al llenguatge futbolístic, es realitzarà sobre una tarima col·locada sobre les graderies, evitant així el contacte amb la gespa de l’estadi, que albergarà el partit contra l’Alavés diumenge que ve.

Esta iniciativa reflecteix la tendència actual d’utilitzar els estadis per a esdeveniments diversos, una idea que també és present en el projecte del Nou Mestalla, actualment en espera de reactivació d’obres. El València CF busca posicionar el seu estadi com un destí per a esdeveniments durant tot l’any, no sols en dies de partit.

L’explotació dels estadis s’ha convertit en una part crucial de la generació d’ingressos per als clubs de futbol, i esdeveniments com el “Córner Festival” ofereixen una font addicional d’ingressos més enllà dels tradicionals drets audiovisuals i de ticketing.

L’estrela convidada del concert, Farga, una talentosa artista valenciana, promet emocionar al públic amb la seua música en este escenari icònic. A més, l’esdeveniment té un rerefons solidari, ja que part dels beneficis seran donats al projecte d’Envelliment de la fundació Asindown, que cuida a persones amb Síndrome de Down i discapacitat intel·lectual en totes les etapes de la seua vida. 

El “Córner Festival” promet ser una fita en la transformació de Mestalla en un espai vibrant i divers que va més enllà de l’esport, obrint noves oportunitats per a la comunitat i enfortint el vincle entre el club i la ciutat