ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ochotorena ja ha contactat amb Dimitrievski

Per Blanquinegres · 26 Abril, 2024

Giorgi Mamardashvili s’ha convertit en un fix per al València des d’abans de l’arribada del tècnic asturià. El porter georgià va arribar sense fer massa soroll, però ara és una peça clau per al club. El seu progrés ha sigut així fins al punt que, durant l’inici d’este mateix mes, va superar un rècord històric al arribar als 61 partits consecutius com a titular que conservava fins ara Ochotorena, actual entrenador de porters del club.

Mamardashvili es troba molt còmode a València i a l’estiu únicament eixirà si arriba una oferta molt favorable als seus interessos. Lim continua volent vendre-lo i este estiu arribaran bones ofertes per al València C.F, millors que les de l’any passat (cap va superar els 15 milions d’euros i van arribar del Brentford i del Brighton), a més d’un interés amb unes condicions dolentes del Reial Madrid.

Els majors interessos per Mamardashvili continuen arribant de la Premier League. El València té a Dimitrievski com una opció si ix Mamardashvili. El problema d’eixa opció és que finalitza contracte i ha de triar un nou club. El València continua observant l’evolució d’un mercat que tornarà a ser molt llarg a Mestalla.

Amb la la incertesa del futur del porter georgià, el club de Mestalla ja comença a moure’s de cara a una possible eixida del seu porter i fa setmanes el València va arribar a un preacord amb Stole Dimitrievski, porter del Rayo Vallecano que acaba el seu contracte en el mes de juny.

Segons ha informat hui la Cadena SER, Ochotorena, històric preparador de porters del València, ha contactar amb Dimitrievski en diferents moments durant la temporada per a assegurar-li que amb l’eixida de Mamardashvili seria un home molt important per a Baraja. No obstant, té altres grans ofertes, principalment d’Arabia Saudí (econòmicament molt potents). Si Mamamrdashvili no ix al principi del mercat, serà impossible que Dimitrievski puga vindre a València, malgrat que prioritza seguir jugant en Espanya.