Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

VCF Ràdio explica per què no hi ha fitxatges encara

Per Blanquinegres · 03 Agost, 2023

El València C.F ara mateix es troba aturat en el mercat de fitxatges. Malgrat tindre pràcticament tancada l’arribada d’Amallah i estar a una molt xicoteta aposta econòmica per a fer-se amb els serveis de Sergi Canós, fonts oficials del club de Mestalla asseguren que ara mateix no hi ha cap operació que tinguen intenció de tancar en les pròximes hores.

Durant el dia de hui han parlat d’este tema en la ràdio oficial del club de Mestalla i han afirmat que el València, malgrat encara no haver arribat als 25 milions d’euros de venda neta, tindria marge suficient per a tancar una o dos operacions. 

No obstant això, segons explica esta mateixa font oficial, el club vol esperar més tenint en compte que el València encara no sap la duració exacta de la lesió d’Alberto Marí i el club vol tancar un davanter. Primer, esperar a tancar l’operació de Yunus i després satisfer les necessitats que ara mateix té el club de Mestalla.

El València tornarà a donar pèrdues en l’exercici 22/23

El València C.F tornarà a donar pèrdues en l’exercici econòmic 2022 / 2023. A pesar que el club tenia pressupostat que tindria un equilibri econòmic en el cas de vendre  jugadors per un valor de 14.7 milions d’euros.

Segons ha pogut confirmar Blanquinegres amb fonts oficials del club de Mestalla, el València tornarà a tindre un resultat deficitari al tancament de l’exercici 2022/2023. Malgrat haver venut per un valor pròxim a 30 milions de benefici net, la reducció d’ingressos ha tingut molt a veure en què el València torne a llançar aquestes xifres.

No seran pèrdues tan engruixades com en anys anteriors (orquilla pròxima als 5 milions d’euros). El mes de novembre, a una setmana de la Junta, tindrem detalls i xifres exactes.