+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

VCF Mestalla-Llosetense: De 3 en 3 i fora del descens (2-0)

Per Blanquinegres · 10 Gener, 2016

La bona dinàmica del VCF Mestalla es posava a prova davant el Llosetense. Els xics de Curro Torres volen continuar sumar de 3 en 3 davant la gent del Puchades i certificar eixir dels llocs de descens directe cap a la 3a divisió.

Tot i que va costar, el Mestalla va començar a fer-se amb el control del partit a mesura que els minuts queien, moments on la graderia agraïa amb aplaudiments. El Mestalla arribava i molestava una i altra volta a un conjunt balear que només amb la falta podia frenar el ímpetu blanquinegre. Materialitzar les ocasions era l’únic però per als de Curro Torres durant la primera part de la partit que va tindre en els peus de Iban Salvador les millors ocasions.

El segon temps va iniciar-se amb variació als onzes blanquinegres. Nacho Gil, que arrossegava molèsties va ser substituït per Aridai que debutava com a blanquinegre després de fitxar des d’Huracán València. El conjunt valencianista continuava buscant el gol com ho va fer a la primera meitat. De fet, quasi va estar d’arribar el gol en pròpia porta, llevant-li així la feina als davanters del VCF. Finalment, al 55 el gol va arribar al Puchades, obra d’Arango qui aprofitava la centrada des del cantó del debutant Aridai.

Dels peus del canari, apunt va estar d’arribar el 2-0, però el porter dels balears va estar atent per no permetre la sentència dels locals a falta de vora mitja hora de partit. Finalment la victòria es va assegurar passat els 90 minuts. Iban Salvador, era objecte de penal i des de la distància fatídica, el conjunt blanquinegre completava un bon partit fent el definitiu i meritori 2 a 0.

Amb el xiulit final, el Mestalla tancava el partit sumant la 3a victòria consecutiva. Una ratxa que a falta de conèixer la resta de resultats aupava als de Curro Torres fins a la 12a posició, lluny dels llocs de descens directe que fins fa poc ocupava el filial valencianista.