+  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

VCF-FCB: Empat en un partit sense història(1-1)

Per Blanquinegres · 10 Febrer, 2016

Intranscendent. Així es presentava la nit a Mestalla per tal de posar el punt i final al malson coper dels blanquinegres davant el FC Barcelona. Gary Neville davant el 7 a 0 que es va portar del Camp Nou tirava d’homes del Mestalla per tal de tancar les semis de la forma més honrosa possible. El seu homòleg, Luis Enrique feia el mateix i tirava d’un onze totalment B per passar el tràmit de Mestalla sense corre cap tipus de risc innecessari.

Amb la pilota ja rodant sobre un Mestalla irrecognoscible, el pacte de no agressió es feia patent. Un partit pobre de ritme en el que només els atacants dels dos conjunts aprofitaven per demostrar coses davant els seues tècnics. Fruit d’eixes ganes el VCF va aconseguir el gol molt a prop del temps de descans. Descoordinació defensiva al conjunt blaugrana i Álvaro Negredo amb esta fortuna que es plantava davant Ter Stegen per tal de reduir diferencies en el global de l’eliminatòria. Era el 39’ de la primera part i el VCF aconseguia avançar-se en el lluminós després de molt, molt de temps.

El Barça per la seua banda tenia en el trident Munir, Sandro, Rakitic les millors de l’encontre que amb el xiulit de Velasco Carballo enviava el partit al descans amb victòria poc profitosa dels pupils de Gary Neville.

La represa va deixar un inici de segona part on el VCF va mantindre el tipo davant un Barça que es jugava mantindre una ratxa de imbatibilitat com a únic premi en joc havent sentenciat el bitlle de la final en el partit d’anada.

El torn de canvis que va iniciar Gary Neville va frenar la marxa de l’encontre que va entrar en una fase de molt de sopor. Amb la presència de Bakkali i André Gomes al camp donaven un aire on es veia un VCF amb un punt de valentia que feia albirar el 2 a 0. Finalment la poca decisió valencianista per tancar el partit amb orgull provocà que Kaptoum, eixit des de la banqueta signara l’empat en el partit a falta de 6 per a la fi del partit.

L’1 a 1 final no servia per a altra cosa que certificar de totes, totes la classificació del FC Barcelona cap a la Final de la Copa del Rei. Els de Neville per altra banda tanquen la vergonyosa semifinal amb un empat que deixa poques conclusions i que únicament marquen que cal passar pàgina i preparar-se per a la batalla del cap de setmana davant l’Espanyol a Mestalla.