ACTUALITAT  FITXATGES  

El València, atent a la situació de l’ex valencianista Toni Martínez

Per Joan Marc García · 04 Maig, 2024

El focus del València i del Pipo Baraja en el pròxim mercat de fixatges està posat a signar a un davanter i un extrem. L’entrenador del València voldria al més prompte possible per al pròxim curs un davanter. El curs passat, Baraja només va comptar amb Hugo Duro i Alberto Marí durant la pretemporada i això desitjaria que no es repetira en aquesta.

Amb el futur de Yaremchuk en l’aire, el club de Mestalla ja ha començat a rastrejar el mercat de davanters. El jugador ucraïnés s’ha integrat molt bé en el club i li agradaria quedar-se, però el seu alt salari  fa improbable que puga continuar la pròxima temporada llevat que el Brujas estiga disposat a repetir l’operació de cesió, la qual cosa és poc probable. Per aquesta raó, el club ja està elaborant una llista de davanters suplents per a Hugo Duro, que també puguen encaixar en l’esquema tàctic 4-4-2 propi de Baraja.

En la llista hi han noms com el de Martín Satriano o Rafa Mir, però també hi ha un altre ex valencianista: Toni Martínez, segons ha informat As. El davanter ha sigut apartat del Porto per decisió de l’entrenador Sergio Conceiçao, i ha estat entrenant per separat durant diverses setmanes juntament amb altres jugadors, incloent-hi Iván Jaime, qui també va ser objecte d’interés valencianista l’any passat.

Toni Martínez va renovar l’any passat fins a 2028, la qual cosa suggereix un panorama poc favorable per al seu futur al Porto. No obstant això, tot podria canviar amb l’arribada de Vilas Boas a la presidència del club portugués, ja que haurà de prendre la decisió de si manté a Conceiçao com a entrenador. Si decideix recolzar a Conceiçao, la estància de Toni Martínez al Porto seria complicada, i podria facilitar el seu fixatge pel València.