ACTUALITAT  

Antonio Sivera: “Tornar a casa algun dia seria un gran premi”

Per Joan Marc García · 03 Maig, 2024

Aquest diumenge arriba a Mestalla l’Esportiu Alabés i el València s’enfrontarà a un complicat partit amb tres punts en joc crucials per arribar als llocs europeus de la classificació. Els de Baraja tenen al davant un mes de maig molt important, i aquest partit no serà menys.

Els de Vitòria arriben a aquest enfrontament dotzens en la classificació amb 38 punts, 9 menys que el València, situat a la huitena posició. El porter del conjunt basc és un vell conegut del valencianisme: Antonio Sivera. L’ex porter del València ha atés Tribuna Deportiva, on ha revelat les seues emocions i expectatives de cara al partit contra el seu antic equip, este cap de setmana a Mestalla.

Sivera, qui es va formar al València abans de fer el salt a l’Alabés, va compartir el seu sentir sobre l’enfrontament esdevenidor. “Mestalla ens pesarà. Estrenyen molt”, va confessar, reconeixent la imponent atmosfera que caracteritza a l’estadi valencianista.

El de Xàbia no va escatimar elogis cap a l’actual porter del València, Giorgi Mamardashvili, l’acompliment dels quals ha sorprés propis i estranys. “Mamardashvili està al nivell dels millors d’Europa. Ningú ho esperava, però m’alegre molt que estiga en la porteria de Mestalla. El València ha de tindre un porter d’eixa categoria“, va afirmar Sivera.

Quant al treball del tècnic valencianista, Rubén Baraja, l’arquer no va escatimar elogis, destacant l’esforç d’este per potenciar a la jove plantilla: “Baraja ha fet un treball increïble traient rendiment als xavals. Va ser el meu primer entrenador i tinc bon record d’ell. Era la seua primera experiència com a entrenador i va ser un bon professor per a tots. Tant de bo aconseguisquen entrar a Europa“, va expressar Sivera, reconeixent la labor de Baraja.

Malgrat l’afecte i els records que l’unixen al València, Sivera va emfatitzar el seu enfocament en el present amb l’Alabés. “Estic centrat en l’Alabés. Jo València la considere la meua casa, li tinc un afecte especial. Tornar a casa algun dia seria un gran premi. Ara pense en l’Alabés i seguir en Primera”, va concloure el porter, deixant clar el seu compromís amb el conjunt basc, però obrint la porta a un possible retorn al club de Mestalla.