València – Real Madrid és sinònim de gols

Per Blanquinegres · 21 Febrer, 2017

El València i el Real Madrid s’enfronten aquest dimecres en un dels partits més esperats de l’any. Malgrat la disparitat d’objectius i a la situació del club xe en la taula, sempre és una trobada especial per a ambdues aficions.

A més d’aqueixa pronunciada rivalitat en els últims anys s’ha convertit en un partit de gols. Des de la temporada 2012/13 cap dels dos equips es queda sense marcar en este enfrontament, en eixe cas va ser el València qui va caure derrotat per (0-5). No obstant açò, des de 2013 en els set partits disputats sempre es van perforar les dues porteries.

Però no solament un es pot trobar amb que sempre marquen els dos conjunts, sinó que en cinc d’eixos  set partits s’han aconseguit quatre o més gols durant el partit.