Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

Sin categoría  

València Bàsquet fa història i es proclama campió de l’Eurocup

Per Fermín Rodríguez · 11 Abril, 2021

El València Bàsquet femení va conquerir el primer títol de la seua història i de quina forma, proclamant-se campió europeu davant un equip de màxim nivell com és el Venezia italià.

La pissarra de Rubén Burgos va fer justícia en un final agònic on la jove de dinou anys, Raquel Carrera va encertar dos tirs lliures guanyadors quan faltava un segon de partit quan pareixia tot perdut.

I és que les xiques van mantenir la temprança de principi a fi superant cadascuna de les adversitats que li va presentar el xoc, inclosa una cistella d’Anderson que posava a les italianes un punt per davant i deixava a les nostres contra les cordes.

El trofeu d’MVP de la final se’l va emportar Queralt Casas després de protagonitzar una actuació estel·lar amb 20 tants liderant tot un recital de joc coral de les taronja on també va destacar la ja mencionada Raquel Carrera, que va resoldre amb sang freda des de la línia de personal.

De fet, en la ja històrica última jugada, tothom esperava que la pilota fora per a un llançament exterior de la millor jugadora del torneig, però Rubén, amb molta astúcia, va sorprendre amb un tall directe a cistella de la mateixa Raquel que trauria una falta amb el cor.

D’aquesta forma, el projecte del València Bàsquet continua pujant escalons de forma agegantada convertint-se en el primer equip espanyol en la història del bàsquet femení que conquesta aquest trofeu.

D’altra banda, i no menys important, l’entitat taronja va voler enrecordar-se del gran Miki Vukovic plasmant una imatge seua en mig de la samarreta de la celebració, tot un dia per al record del qual segur ell estaria orgullós.