ACTUALITAT  

Rubén Baraja enfronta les absències de Gayà i Yaremchuk de cara al crucial partit contra el Barcelona

Per Mauro Pérez · 25 Abril, 2024

Este dijous, Rubén Baraja, entrenador del València CF, ha dirigit la segona sessió d’entrenament de la setmana en preparació per al crucial enfrontament contra FC Barcelona dilluns que ve. No obstant això, les notícies sobre les absències de José Luis Gayà i Roman Yaremchuk no són esperançadores per a l’equip de Mestalla.

L’absència de Gayà, capità i lateral esquerrà, ja s’esperava per a la pròxima jornada. No obstant això, es confirma que tampoc estarà disponible Roman Yaremchuk. El davanter ucraïnés, qui va ser determinant en els partits previs a la seua lesió, continua sense participar en els entrenaments al costat dels seus companys, cosa que significa que Baraja no comptarà amb ell a curt termini.

El València, actualment huité en la classificació de lliga, es troba a un punt de la setena plaça i a cinc de la sisena, la qual cosa fa que el partit contra el Barcelona siga vital per a les seues aspiracions europees. Baraja enfronta la difícil tasca de decidir l’alineació per a este partit, considerant les absències de Gayà i Yaremchuk.

Entre les opcions, Hugo Guillamón, Sergi Canós o Dimitri Foulquier podrien ser considerats per a reforçar l’onze titular. El lateral dret francés, Foulquier, es perfila com el principal revulsiu per a un equip que busca la victòria contra el Barcelona, un desafiament que no ha aconseguit superar en les seues últimes huit visites.

Malgrat les absències, els jugadors del València CF es van exercitar amb determinació este dijous, un dia després de celebrar un menjar a la ciutat esportiva de Paterna, on van reafirmar el seu compromís amb la possibilitat d’aconseguir llocs europeus.