ACTUALITAT  

Diego López: “El València CF vol jugar Europa, no hi ha dubte”

Per Mauro Pérez · 25 Abril, 2024

Després de la recent derrota davant el Reial Betis, el València CF es troba més decidit que mai a aconseguir llocs europeus en LaLiga. En una roda de premsa, Diego López, màxim assistent de l’equip i recentment renovat, ha expressat la determinació de l’equip per aconseguir este objectiu.

“Fa dos anys, jo estava jugant en 2a RFEF i he passat a lluitar per Europa i a nivell de selecció, jugar una prèvia d’un Europeu. No crec que hi haja cap dubte que l’equip vol jugar Europa l’any que ve”, ha afirmat López.

Malgrat la derrota davant el Betis, el València es manté enfocat en les sis finals que resten de la temporada. Diego López ha destacat la qualitat de l’equip andalús, però ha assegurat que el València té les ganes i la determinació per a competir al màxim nivell.

Quant al menjar d’equip celebrada recentment, López ha explicat que va ser principalment per a celebrar les renovacions de Jaume, Mosquera i la seua pròpia, i que l’objectiu d’Europa no va ser tema de discussió. “Si ens fiquem a Europa, serà el premi a esta temporada”, ha agregat.

Respecte al paper de Rubén Baraja, López ha elogiat el treball de l’entrenador i la seua contribució per a posar a l’equip en la posició actual en la classificació.

Sobre els reptes del joc ofensiu de l’equip, López ha reconegut la importància de sumar en totes les facetes del joc i la necessitat de mantindre la consistència defensiva.

Quant al seu pas pel FC Barcelona i la possibilitat de representar a Espanya en els Jocs Olímpics, López ha expressat la seua gratitud per l’oportunitat i el seu desig de continuar progressant en la seua carrera.

Finalment, López ha parlat sobre el canvi d’horari del pròxim partit i la importància de l’afició per a l’equip, mostrant el seu agraïment pel continu suport dels seguidors del València CF.