Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Uruguai presenta quatre jugadors majors de trenta-cinc anys

Per Pablo Marquez · 24 Novembre, 2022

Uruguai ha empatat a zero davant Corea del Sur en la primera jornada del Mundial. La selecció sud-americana va buscar el gol per a ficar-se líder del grup H, però es va trobar amb una gran defensa.

Pel que respecta al partit, es va produir el debut de Cavani en esta Copa del Món. Cavani va entrar al camp per Luís Suárez en el minut seixanta-tres. El futbolista uruguaià va estar molt actiu i va participar molt en el joc del seu equip per a buscar el gol, però no ho va aconseguir.

 

Estadística històrica

Amb l’entrada de Cavani, Uruguai va fer història en el Mundial. Segons ha informat el periodista Mr Chip, és la primera vegada en la història dels Mundials en la qual una selecció utilitza a quatre futbolistes majors de trenta-cinc anys. En esta ocasió, Uruguai va ficar a Edinson Cavani, Diego Godín, Luís Suárez i Martín Càceres.

Les molèsties de Cavani

Cal recordar que Cavani ha estat amb molèsties al seu turmell durant les últimes setmanes. Cavani es va perdre els últims partits del València i no va poder ajudar als de Gattuso a sumar punts en lliga.

Haurem d’estar pendents a les pròximes jornades per a veure l’evolució de Cavani i si és titular en els següents partits d’Uruguai en el Mundial. Després del campionat, Cavani tornarà a València per a ficar-se a les ordres de Gennaro Gattuso i donar el màxim.