ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Únicament set jugadors del primer equip disponibles per a Baraja

Per Alex Alfaro · 13 Octubre, 2023

El lateral portugués Thierry Correia va tornar a exercitar-se aquest dijous al marge del grup en l’entrenament del València per les molèsties musculars que arrossega des de fa setmanes.

El portugués va fer treball en solitari en la gespa i també en el gimnàs on es van exercitar la resta de lesionats, Sergi Canós, José Luis Gayà, Jesús Vázquez, que ja han començat a córrer aquests dies; així com Mouctar Diakhaby i Alberto Marí.

En canvi, el migcampista Pepelu, que va fer treball específic el dimecres, es va reintegrar en el que s’espera que siga el penúltim entrenament de la setmana. En principi, el tècnic Rubén Baraja donarà lliure a la plantilla el cap de setmana per l’aturada de La Liga pels compromisos de les seleccions.

Van ser també baixa en la sessió els set jugadors que estan concentrats amb les seues seleccions nacionals per als compromisos d’aquests dia.

Els set jugadors disponibles per a Baraja han sigut Jaume, Rivero, Mosquera, Foulquier, Guillamón, Pepelu, Hugo Duro. Dos porters i cinc jugadors de camp.