ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El consell de Ricardo Arias a Christian Mosquera: “Segueix amb esta línia de treball i humiltat”

Per Manel Rumbau · 14 Maig, 2024

Christian Mosquera és una peça indispensable per a Rubén Baraja. Amb només 19 anys, l’internacional sub-21 s’ha convertit en un jugador clau en l’esquema del València CF esta temporada, disputant 33 partits a LaLiga EA Sports i fent mèrits per a, qui sap, ser convocat algun dia amb la selecció espanyola absoluta. A més, la seua irrupció en el primer equip valencianista ja ha cridat l’atenció de grans clubs d’Europa que busquen fer-se amb els seus serveis este pròxim estiu.

No obstant això, i pel moment, Christian sols pensa en blanquinegre. I el central, que s’ha consolidat com el central sub-19 amb més minuts jugats de les cinc grans lligues, ha tingut este matí una emotiva conversa amb un altre central valencianista que, sense anar més lluny, és tota una llegenda i referent del València com Ricardo Arias. 

“Treball i humiltat. Esta es la teua autèntica grandesa”

En la xarrada que han pogut mantindre mestre i deixeble a Paterna, Arias ha recalcat al “3” valencianista el seu desig de “seguir en aquesta línia. No tires la humilitat que tens perquè eixa serà la teua autèntica grandesa. Continua millorant com a jugador i sent tan honest. Estem encantats amb la teua manera de ser i de jugar”, ha indicat l’embaixador valencianista. A més, ha afegit: “Jo tracte de fer el que han fet amb mi quan jo tenia la teua edat. Sou el futur del club. Ens agrada que s’ho agafeu amb tanta serietat i amb tant de respecte”.

Per la seua part, Christian ha volgut expressar-li el seu plaer per poder rebre consells “d’una llegenda com tu, no tan sols per açò últim, sino pel tipus de persona que eres. T’admire molt com a llegenda del club. Sempre estàs amb nosaltres”.