ACTUALITAT  

El València avalua el retorn de Coquelin per a la pròxima temporada

Per Mauro Pérez · 14 Maig, 2024

El València CF es troba en plena avaluació de les seues opcions de reforç de cara a la pròxima temporada. Enmig d’aquest procés, ha sorgit un interessant oferiment lliure per Francis Coquelin, jugador del Vila-real, en les últimes setmanes, tal com ha informat SER esportius València.

Amb la necessitat d’enfortir la seua plantilla amb jugadors experimentats per a enfrontar partits com els duels contra el Celta en la Copa del Rei i el Betis en La Lliga, la possibilitat de comptar amb Coquelin ha guanyat rellevància en les discussions internes de l’equip.

El migcampista francés, de 32 anys, compta amb una àmplia trajectòria en lligues europees de primer nivell, incloent-hi el seu pas pel València CF entre 2017 i 2020, on va deixar una petjada significativa en l’afició valencianista. La seua experiència i solidesa defensiva podrien aportar eixe factor extra que l’equip necessita en moments crucials de la temporada.

Si bé encara no s’ha confirmat oficialment cap moviment, s’espera que en els pròxims dies s’avance en les negociacions entre les dos parts. La possible arribada de Coquelin generaria una dosi d’optimisme al València CF, els qui veuen en el retorn del migcampista francés una oportunitat per a enfortir la columna vertebral de l’equip en la seua lluita per aconseguir els objectius de la temporada següent, i fins i tot d’ocupar la setena plaça, fer un bon paper en la Conference League.