Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Una persona aliena al VCF també pensa fer una oferta a Lim

Per Josep Prats · 16 Febrer, 2021

Estan havent molts moviments per part d’exdirectius del conjunt de Mestalla per poder comprar-li les accions del VCF a Peter Lim i tornar a democratitzar el club. Bankia sols sap d’una oferta, i és la de Llorente, ja que ha sigut l’única presentada. A més, compta amb confiança per part de l’entitat bancària.

Però segons han informat a Esports Migdia, Llorente pot estar a l’hombra d’algun empresari interessat en comprar el VCF. Des de dins del club hi ha preocupació pel futur de l’entitat. A més, el mateix programa radiofònic ha apuntat que un possible comprador no es tracta de cap persona relacionada anteriorment amb el conjunt valencianista. Per tant, no seria ni Llorente ni Amadeo Salvo.

Sonava el nom de Carboni

Molts exjugadors i llegendes del VCF, han mostrat públicament estar en desacord amb la política de Meriton al conjunt de Mestalla, i un d’ells va ser Carboni. L’italià va sonar com a possible comprador de les accions de Lim amb un fons d’inversió darrere, però el mateix exjugador no ha fet cap declaració al respecte. Altres jugadors han eixit també a criticar la gestió demanant un canvi urgent i necessari en l’àmbit social i esportiu del València CF.

Salvo podria ser altra opció

De fet, el periodista Hèctor Gómez ha afegit que Amadeo Salvo mai ha criticat la gestió de Peter Lim, perquè no volia “tancar-se les portes” a una possible tornada al club. Este és el motiu pel qual, Amadeo Salvo mai ha concedit una entrevista per a parlar de la seua eixida del València CF, la qual va ser molt alarmant.