Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Olympiacos insisteix en l’interés amb Lato

Per Blanquinegres · 10 Gener, 2023

Toni Lato finalitza contracte el pròxim 30 de juny de 2023 i si no arriba a una oferta de renovació acceptable per part del València es podrà marxar gratis de la que va ser la seua casa des de ben xicotet. El club de Mestalla va presentar al lateral esquerre fa unes setmanes una oferta de renovació a la baixa que ni molt menys serà acceptada: reducció del 50% del salari i dos anys de contracte.

I en esta situació, Lato comença a rebre ofertes de múltiples equips que veuen la possibilitat d’incorporar un gran lateral esquerre gratis. Sense anar més lluny, Míchel va cridar en els últims dies a Lato per a conéixer de primera mà la seua situació, i l’amo del Nottingham Forest també ha mostrat interés en ell.

Oferta d’Olympiakos

Tal com ha informat Deportes Cope València, Olympiacos vol a Lato per a este mercat hivernal. Els grecs necessiten ja un lateral esquerre i tindrien l’interés de signar ja al jugador de la Pobla de Vallbona. No obstant això, el València, de moment, no deixa eixir al jugador de la acadèmia “che”. La plantilla es troba molt afeblida després de les lesions de Nico i Castillejo i l’últim que vol Gennaro Gattuso és quedar-se sense més efectius.

L’interés del Betis

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, el Betis s’ha sumat a la lluïta per emportar-se a Lato, principalment si Álex Moreno acaba eixint. Lato finalitza contracte i seria un jugador del grat de la secretària tècnica bètica, sempre que arribe a Sevilla amb la carta de llibertat sota el braç. A este interés, se li suma el del Mallorca o Getafe en la lliga espanyola.