Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

TOTS ELS DETALLS de l’interés del Barça en Parejo

Per Alex Alfaro · 26 Juny, 2023

L’objectiu prioritari del Barcelona en aquest mercat és el fitxatge d’un pivot. Després de lligar a Íñigo Martínez, Gündogan i Vitor Roque, aquest últim per a gener, tots els esforços se centren en trobar al substitut de Sergio Busquets.

Jugadors com Kimmich i Zubimendi continuen sent al cap de la llista, però totes dos operacions són molt cares. I ací és on entra l’opció de Parejo. El futbolista pot eixir gratis del Vila-real en aquest estiu el que a nivell financer seria una operació molt avantatjosa per al club tenint en compte, per exemple, que la Reial Societat demana els 60 milions de clàusula de Zubimendi.

Parejo és un futbolista que sempre ha agradat a Xavi. Tots dos, a més, mantenen una gran relació pel que el jugador coneix perfectament com pensa el tècnic blaugrana. De fet, no és la primera vegada que està en el punt de mira i en mercats anteriors ja es va especular sobre la possibilitat.

El València en aquesta operació no eixiria beneficiat ja que Anil va mostrar el seu tarannà negociador regalant al seu capità i referència a un rival com era, en aquells dies, el Vila-real.