ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tot preparat per al Derbi Teika entre València i Llevant

Per Alex Alfaro · 10 Novembre, 2023

El Ciutat de València tornarà a viure un gran dia aquest diumenge 12 de novembre, des de les 16.30 hores, amb motiu del Derbi Teika entre el Llevant UD i el València CF de la Lliga F. El coliseu de Orriols viurà un gran ambient amb protagonisme per a dos grans equips que estan a tan sols 4 punts de distància en la classificació.

El Derbi Teika serà precedit per un acte conjunt entre els dos clubs en lliça. Per part del València CF, ha acudit a l’estadi Ciutat de València aquest divendres la seua capitana Marta Carro i el seu entrenador Jesús Olivas, mentre que Alharilla Casado i José Luis Sánchez Vera han representat a l’entitat granota.

Teika, que dona nom al Derbi un any més, tindrà un gran protagonisme. En l’entrada a l’estadi, els primers 250 aficionats que accedisquen al recinte tindran una bufanda dissenyada per a aquest partit de regal.

Valoracions de Marta Carro

Ens hauria agradat tindre la setmana completa per a treballar però estem contentes. Ha sigut un partit complicat però estem ja centrades en el Llevant. És complicat definir el derbi amb una paraula. Compromís, orgull, molta responsabilitat. Sabem que ho veurà molta gent, moltes xiquetes, hem d’oferir un gran espectacle i que es veja un gran partit. En un derbi són igual les dinàmiques, tot el que ha passat abans no serveix de res. Tant de bo es repetisca això de l’any passat, però serà difícil.