Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tot el futbol costarà 107,90 euros la pròxima temporada

Per Alex Alfaro · 25 Juny, 2022

Durant la pròxima temporada els usuaris experimentaran un canvi pel que fa als drets televisius. DAZN i Movista hauran de compartir els drets, una cosa que confon a l’aficionat a causa de la gran quantitat de portals de pagament i paquets per a veure els esports.


L’arribada de les noves tarifes miMovistar ens ha permés, per fi, conéixer quant costa veure el futbol en Movistar a partir d’ara. Amb miMovistar, pots triar la tarifa de connectivitat que vulgues i afegir-li un dels tres paquets de futbol disponibles: Tot el futbol (43 euros al mes), LaLiga (30 euros al mes) o Champions League (20 euros al mes).


És important saber, a més, que per a afegir un paquet de futbol, has de contractar també Movistar Plus+ Essencial (10 euros al mes), el paquet clau que dona accés a la resta de continguts de Movistar Plus+. D’aquesta manera, i prenent com a base la tarifa més barata de miMovistar (Movistar Max per 54,90 euros al mes), els preus de partida són els següents:

Per a veure Tot el futbol: 107,90 euros al mes (54,90€ de Movistar Max + 10€ de Movistar+ Essencial + 43€ de Tot el futbol)

Per a veure LaLiga: 94,90 euros al mes (54,90€ de Movistar Max + 10€ de Movistar+ Essencial + 30€ del *pack *LaLiga)

Per a veure la Champions: 84,90 euros al mes (54,90€ de Movistar Max + 10€ de Movistar+ Essencial + 20€ del *pack Champions League)

És a dir, per a veure la pròxima temporada de LaLiga en Movistar Plus+, ens tocarà pagara com a mínim 94,90 euros al mes. I en cas que també vulguem la Champions, 107,90 euros al mes.

Ací és important recordar que, des de fa temps, Movistar regala un compte de DAZN als seus clients, de manera que l’accés a l’app de DAZN no suposarà una despesa addicional a la tarifa. Un altre tema és la incomoditat que comporta haver de veure els partits en dues apps diferents quan estiguem fora de casa.

DAZN oferirà cinc partits per jornada, excepte les tres jornades que Movistar té al complet en exclusiva. De les 35 jornades a compartir, Movistar pot començar triant partit en 18 i DAZN en 17, per la qual cosa caldrà esperar a veure com queda el repartiment cada cap de setmana.

Un detall important: DAZN tindrà el Clàssic de la primera volta, i Movistar, el de la segona. A més, cap de les dues plataformes pot donar anada i volta de Reial Madrid o Barcelona contra València, Athletic, Atlètic i Sevilla. La Champions, per cert, es manté sense canvis (Movistar té els drets fins a 2024)