La millor informació del ValènciaCF en valencià

Torreira té un preacord per a jugar al València de Gattuso
,

Torreira té un preacord per a jugar al València de Gattuso

COMPARTIR

El mercat del València estarà actiu fins al dia 31 d’agost. Les dificultats financeres del club che obliguen a tractar d’aprofitar totes les oportunitats que es presenten per a reforçar les posicions que més preocupen a Gattuso: el centre del camp i les bandes. En este context, hi ha un futbolista que ara mateix és l’objectiu número 1: Lucas Torreira.

Operació de mesos

Doncs bé, hui el seu agent ha confirmat a una entrevista amb Sport 890 que el migcampista uruguaià té un preacord amb Gattuso. Cal recordar que Torreira ja va estar en l’òrbita del València el passat mercat d’hivern, i és que segons Héctor Gómez, Miguel Ángel Corona porta mesos tractant de tancar la seua incorporació.

Petició del míster

Esta vegada ha sigut el mateix entrenador italià qui ha ficat el nom de Torreira damunt la taula i el vol sí o sí. D’esta manera, aplegaria a la Capital del Túria el migcampista defensiu que tant de temps s’està demanant al València: primer va ser Javi Gracia amb l’intent de Capoue, després Bordalás amb noms com Wakaso i ara el nou capítol és entre Gattuso i Torreira.

El fitxatge de Samu Castillejo convida a pensar que este nou València amb Sean Bai liderant sí que està dispost a menejar-se en el mercat. Tant de bo siga per a continuar firmant a jugadors d’este nivell, que sense cap dubte donen un salt de qualitat a esta limitada plantilla que té ara mateix el València.