La millor informació del ValènciaCF en valencià

Torreira, al Galatasaray
,

Torreira, al Galatasaray

COMPARTIR

El València ha perdut a un dels seus objectius del mercat. Gattuso tenia convençut a Lucas Torreira, que anava a abandonar l’Arsenal. El tècnic italià és conscient que necessita un migcampista defensiu per a aspirar als objectius d’un València real, i la primera opció del club che finalment firmarà pel Galatasaray, segons Fabrizio Romano.

6-7 milions

L’uruguaià s’ha cansat d’esperar, com era normal. Des de la Capital del Túria li deien que farien un esforç per ell en el moment que aconseguiren vendre a Maxi Gómez i tancar l’operació d’Arthur, però l’Arsenal no tenia cap seguretat que açò fora possible al final del mercat, i és per això que ha preferit l’oferta de l’equip turc, que pagarà 6-7 milions per ell.

Cal reforçar-se

D’esta manera, el València i Gattuso hauran de marcar-se un nou objectiu per a reforçar esta posició. Racic i Guillamon no són un “6” com a tal, i no fitxar a esta posició està provocant molts problemes dins del València a les últimes temporades. Torreira s’ha cansat d’esperar i s’escapa. Veurem quin serà el nou objectiu che.