ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Toni Lato ha rebut de l’Ajax i el Bolonia per a eixir del València

Per Pablo Marquez · 17 Octubre, 2022

Toni Lato ha sigut una de les grans sorpreses d’esta temporada. En un principi, pareixia que el lateral no tenia lloc en l’equip pel gran nivell i la irrupció de Jesús Vázquez. No obstant això, a base de treball i ambició, Lato s’ha guanyat a Gattuso. 

No obstant això, el tècnic italià no és l’únic que ha vist el creixement de Lato. Segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, l’Ajax i el Bolonia ja han contactat amb l’entorn de Toni Lato per a incorporar-lo la pròxima temporada. 

La situació actual de Lato és la següent. El lateral acaba el seu contracte amb el València el pròxim trenta de juny. De moment, el club no s’ha dirigit als seus agents per a presentar una oferta de renovació. Per tant, si el club che no aconsegueix tancar-la, Lato serà lliure per a anar-se’n a un altre club de forma gratuïta. 

Pel que respecta a Gattuso, el tècnic italià ho té clar, vol renovar a Lato. De fet, així ho va demanar a Peter Lim en la reunió de Singapur. L’entrenador ha vist en Lato un jugador molt treballador, amb ganes de guanyar i amb una gran capacitat d’aportar en moments complicats. 

Haurem d’estar pendents a les pròximes setmanes per si el club mou fitxa i contacta amb l’entorn de Toni Lato. Mentrestant, l’Ajax i el Bolonia estan a l’espera d’una decisió del lateral de vint-i-quatre anys.