La millor informació del ValènciaCF en valencià

Toni Lato es torna a lesionar
,

Toni Lato es torna a lesionar

COMPARTIR

Quan la infermeria estava pràcticament buida, Bordalás torna a tindre un inconvenient. El València s’entrenava hui a la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar l’enfrontament davant l’Espanyol, i segons el diari AS, enmig de la sessió Toni Lato ha hagut de parar per una nova lesió que no el deixava ni eixir caminant i, per tant, ha necessitat un vehicle del club.

Titularitat per a Jesús Vázquez

D’esta manera, si la sanció a Gayà es confirma, Jesús Vázquez es queda com a únic lateral esquerre de la plantilla per als dos enfrontaments que resten de la competició domèstica. Jesús ja ha demostrat que no li suposa un problema assumir la titularitat. Precisament per la indisponibilitat de Gayà i Lato a principis d’abril poguérem comprovar que hi ha un lateral per a molt de temps.

El mercat d’estiu

D’altra banda, el club este estiu haurà de plantejar-se què s’ha de fer amb Toni Lato. El valencià té una facilitat inusual per a lesionar-se i és per això que no es pot confiar en ell com a suplent de Gayà. A més a més, la irrupció de Jesús Vázquez està provocant que siga la tercera opció al lateral esquerre, i tindre tres laterals de la mateixa demarcació no és habitual.