La millor informació del ValènciaCF en valencià

Toni Lato, al millor onze de la jornada de les cinc grans lligues
,

Toni Lato, al millor onze de la jornada de les cinc grans lligues

COMPARTIR

Toni Lato va ser un dels principals protagonistes el passat diumenge a Mestalla. El lateral va dur el braçalet de capità i va alçar a tot Mestalla amb un espectacular gol només començar el partit. Va ser una nit màgica per a Lato, el qual va ser acomiadat per Mestalla amb una ovació espectacular. 

Ara mateix, la famosa pàgina de futbol, Who Scored, ha fet, com cada jornada, el millor onze de les cinc grans lligues. Al lateral esquerre podem trobar a Toni Lato. El lateral del València és l’únic jugador che després de la victòria per cinc gols a un davant el Getafe. 

D’altra banda, també és sorprenent que Toni Lato és l’únic futbolista de la lliga espanyola en este onze, en el qual podem trobar cinc jugadors de la Premier League, tres de la Ligue 1, un de la Serie A i un altre de la Bundeslliga. 

Imagen

La seua relació amb Gattuso

Per la seua part, Gennaro Gattuso va elogiar a Toni Lato en roda de premsa. El tècnic italià pensa que el laterla és un futbolista exemplar i que treballa com ningú cada dia en la Ciutat Esportiva de Paterna. De fet, en eixa roda de premsa, Gattuso va fer una declaració molt divertida sobre Lato. Va dir que la seua filla només té díhuit anys, però que Lato és l’home ideal per a ella. 

Competència al lateral esquerre

El lateral és conscient de la gran competència que hi ha en la seua posició. José Gayà és titular i capità general i tornarà el pròxim dissabte després de la seua sanció. A més d’ell, Jesús Vázquez, el qual es va perdre els dos últims partits per lesió, també està disponible per a Gennaro Gattuso. No obstant això, Lato és un lluitador i farà tot el possible per a guanyr-se un lloc i tindre minuts en este València.