Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Thierry Correia és positiu en Covid i es perdrà l’Europeu sub21

Per Pablo Marquez · 25 Maig, 2021

Una vegada ha finalitzat la temporada, els futbolistes més destacats es preparen per a jugar amb les seues seleccions corresponents. Pel que respecta al València CF, es pot apreciar una gran quantitat de jugadors que aniran convocats per als campionats internacionals, encara que l’equip ha fet una mala temporada. Un d’estos futbolistes anava a ser Thierry Correia.

Correia no podrà jugar l’Europeu sub21

El lateral portugués havia sigut convocat per la selecció de Portugal sub21 per a disputar la fasse final del campionat. No obstant això, segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, Thierry Correia es perdrà el campionat internacional, perquè ha sigut positiu en Covid-19.

El lateral del València ha sigut positiu en les proves PCR prèvies a la concentració de la selecció. Thierry Correia està aïllat dels seus companys i complint totes les mesures sanitàries. Esta situació afecta molt al lateral portugués, perquè era el seu objectiu principal esta temporada.

El creixement de Correia

Thierry Correia ha crescut molt en esta segona part de la temporada i s’ha postulat com una de les millors notícies del València CF este any. El lateral portugués s’ha fet amb la titularitat en el club de la Capital del Túria i la seua participació ha sigut molt important per als objectius valencianistes.

A l’Europeu, Thierry Correia volia mostrar com havia millorat en el València CF, però desgraciadament, no podrà ser així. El futbolista es recuperarà de la Covid-19 i se n’anirà de vacances per a descansar i tornar més fort en la pretemporada amb el València CF.