ACTUALITAT  

Sergi Canós, després de la derrota: “El vestuari continua creient a Europa”

Per Mauro Pérez · 06 Maig, 2024

El jugador del València, Sergi Canós, no va dubtar a expressar la seua decepció després de la derrota patida ahir en el partit contra l’Alabés. No obstant això, va ressaltar l’actitud combativa de l’equip i la seua determinació per a superar este revés, que ara mateix el Betis té un marge de 5 punts en eixa plaça per Europa.

“Hui hem perdut una oportunitat, però este equip sempre ha donat la cara”, va afirmar Canós. “Quan ens han vingut mal donades, crec que hem donat la cara. Ens alçarem”. I és que ningú donava un duro perquè l’equip de Baraja estiguera lluitant a final de temporada per entrar a Europa, veient la temporada passada.

“Creiem que no estem morts, en el vestuari continuem creient que no estem morts i continuem creient a Europa”, va afirmar Canós. Sabent que l’equip té el pròxim partit a casa contra el Rayo Vallecano i que només queden 4 finals, i en les quals de moment no hi ha res assegurat per als equips que lluiten per les últimes places a Europa.

Malgrat el descontentament pel resultat, Canós va destacar la mentalitat positiva i el compromís de l’equip per a mantindre viva l’esperança de classificar-se per a competicions europees. “Tenim ràbia. Estem enfadats, però intentarem que eixa ràbia ens servisca per a poder fer-lo bé contra el Rayo”, va agregar. Estes declaracions reflecteixen la determinació del València CF de no donar-se per vençut i continuar lluitant fins al final de la temporada.