ACTUALITAT  

Baraja analitza la derrota contra l’Alabés

Per Alex Alfaro · 05 Maig, 2024

Rubén Baraja va parlar en roda de premsa, després del partit contra l’Alabés:

Visió després d’esta derrota:La visió és la mateixa. Pensar en el següent. La sort o la presa de decisions no ens està ajudant”.

Balanç: “La sensació és que no ens han generat molt, nosaltres tampoc hem generat molt però hem tingut ocasions. La sensació és que quan marques tot et canvia. No havíem tingut tres derrotes seguides. Hem de saber gestionar-ho amb la naturalitat que requereix el partit”.

Tres derrotes seguides: “Els resultats són els que són. En estos tres partits hem posat tot. En els últims dos partits, hem hagut de canviar al porter. Després, Jesús Vázquez, que ens estava donant profunditat, un altre canvi. Yarek no és tan profund per ací. La sensació és que quan tu poses tot… és una llàstima que almenys no hàgem sumat un punt. Em sembla una derrota bastant dura”.

Gol anul·lat: “Ja ho vaig dir la setmana passada. Em cansa la disparitat de criteris. Hui sí que és fora de joc i l’altre dia no”.

Falta de punch: “No ha sigut el nostre millor partit però no ha sigut un partit per a perdre. En la part final ens ha faltat eixe punch. No crec que hàgem de tornar-nos bojos ni perdre la calma”.

Canvi d’Almeida: “Un tema tàctic”.

Cristian: “L’he vist bastant bé perquè és difícil eixir quan estàs de tercer porter. Ha estat tranquil, ha pres bones decisions, ens ha sostingut en el partit i m’alegre per ell”.

Córner del gol de l’Alabés i gol anul·lat: “Només he dit que el gol ve d’un córner que no és. Però la normativa és que si xiula córner i després és gol no pots anul·lar-ho. Hi ha determinades decisions que et poden influir. El partit del Barcelona donen gol i hui no. Pita el córner quan no és. No han sigut les nostres millors actuacions però cal tindre calma i tranquil·litat. En partits com el de hui igual canvies i et canvia el partit”.

Jaume Doménech: “Cal analitzar-ho des de la seua situació. Ve d’una lesió greu, ho vas ficant… I ha sentit una punxada. No ha pogut donar el seu millor nivell, que es recupere prompte i a seguir”.

Perjudici arbitral: “No crec que estiguem perdent pels àrbitres l’única cosa que em preocupa és la disparitat de criteris. La visió és la mateixa. Pensar en el següent. La sort o la presa de decisions no ens està ajudant”.