ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge de suport d’Hugo Duro a Jaume Doménech

Per Mauro Pérez · 06 Maig, 2024

Tornava a la titularitat en LaLiga, després de 2 anys sense ser-ho. Jaume Doménech sabia la importància del partit, una final per a continuar lluitant per Europa, però un xoc al principi del partit amb el davanter de l’Alabés, Kike Garcia, el va obligar a abandonar a causa d’uns problemes físics.

El d’Almenara va tindre que abandonar entre llàgrimes, que ni el consol de Mestalla va ser suficient per a alçar-li l’ànim, a un jugador que representa com el que més el que significa el valencianisme. Mancant les proves per a concretar l’abast de la lesió, sembla ser que podria perdre’s el que resta de temporada, després d’abandonar Mestalla amb muletes i una important coiçera a la cama dreta.

Jugadors com Hugo Duro, han eixit a xarxes socials per a manar-li ànims al seu capità, que se li va veure afectat perquè sabia que perdia una oportunitat per a demostrar lo molt que val en este València tan jove. Amb el missatge d’Hugo Duro en xarxes, “Sempre m’obligues a alçar el cap quan les coses no van bé. Ara t’obligue jo a tu. Ànim”, un missatge que demostra la família que són en el vestuari i que van tots a l’una per a aconseguir l’objectiu europeu.