Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Tebas parla del possible interès d’un inversor americà en el València

Per Alejandro Fernandez · 14 Septembre, 2023

El president de La Liga, Javier Tebas, s’ha manifestat sobre la possibilitat d’un interés d’un inversor americà al València en la roda de premsa posterior a la publicació del cost de plantilla de tots els equips que conformen la Primera i la Segona Divisió.

Tebas ha expressat que el València no ha tingut una proposta de capital americà. El president de La Liga ha explicat que té tots els anys entre tres i quatre reunions amb inversors americans i àrabs, i després d’explicar-los el model econòmic de la competició tots troben problemes. De totes les reunions amb inversors estrangers amb els quals s’ha reunit, cap ha tingut relació amb un interés per comprar el València CF.

“Una vegada que els expliques el nostre model de control econòmic amb la competitivitat i tot el tema d’Europa, que uns altres no tenen el mateix, perquè la majoria no volen, no els agrada aquest tipus de model”, revelava Tebas. A més, el president ha exposat que els inversors interessats en clubs de La Lliga volen arriscar i posar tots els diners que puguen, pujar el valor del club i després vendre’l, i este model econòmic no és tan compatible amb el model de La Liga.

A més, el mateix Tebas ha tornat a justificar la gestió del València des de l’arribada de Peter Lim com a màxim accionista. “La temporada del Covid, el València no es va classificar per a la Champions i eixe any va perdre entre 30 i 40 milions, i a l’any següent es va quedar amb els mateixos jugadors, per tant a la següent temporada era clar que anava a donar pèrdues”, justifica Tebes la gestió de Peter Lim. 

Javier Tebas també ha volgut recordar que quan va arribar Peter Lim va haver d’assumir una sèrie d’aportacions de capital per a cobrir amb els creditors, donant a entendre que aquest fet justifica i és un dels motius pels quals la gestió de Peter Lim ha sigut així durant aquests anys.