ACTUALITAT  

Cristian Rivero: “El somni de qualsevol canterano”

Per Mauro Pérez · 06 Maig, 2024

Quasi sis anys després del seu primer partit amb el València CF en pretemporada davant el Galatasaray, Cristian Rivero finalment ha fet realitat el seu somni de xiquet en debutar en LaLiga amb l’equip de la seua terra. Este moment tan esperat va arribar durant l’enfrontament contra l’Esportiu Alabés, quan Jaume Doménech es va lesionar en la primera meitat i el porter de Gandia va haver d’entrar en el camp per a substituir-lo.

El més destacat d’este debut va ser que, a més de complir el seu somni de jugar en la màxima categoria del futbol espanyol, Cristian Rivero va tindre l’honor de portar el braçalet de capità. Thierry Correia, a qui inicialment se li havia atorgat el braçalet, va tindre el gest de cedir-li este important símbol de lideratge al porter de Gandia, qui porta més temporades al València CF.

Orgullós pel debut en Lliga i com a capità, Rivero va expressar la seua gratitud en les seues xarxes socials, compartint la seua emoció amb el missatge: “El somni de qualsevol canterano”

Amb només 26 anys, Rivero finalment aconsegueix jugar un partit oficial amb el València CF en LaLiga,este debut tard ha sigut un moment emocionant per al jove porter, especialment considerant que el seu contracte amb el club expira al juny i encara no hi ha discussions sobre la seua renovació.