ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La intenció del València sobre la renovació de Cristian Rivero

Per Javi Richart · 06 Maig, 2024

Un dels clars protagonistes del partit d’aquest diumenge contra l’Alabès va ser Cristian Rivero. Amb la lesió de Jaume Doménech al minut 34, el porter de Gandia va entrar al terreny de joc, complint una bona actuació. Al gol de Javi López poc va poder fer, i va transmetre seguretat a la jove defensa che.

No va tindre un paper fàcil, ja que ha estat molts mesos sense disputar cap encontre, i parteix com a tercer porter. Per això, el seu bon rendiment obri el debat sobre la seua continuïtat, ja que acabe contracte el 30 de juny de 2024. Segons ha informat Héctor Gómez per a Golsmedia, el València CF té intenció de renovar al porter. En canvi, falta el de sempre, el ok des de Singapur.

A priori hauria de ser una renovació senzilla, ja que té un dels salaris més baixos de la plantilla. No obstant això, Rivero ja té 26 anys, una edat molt avançada, i amb la qual va debutar en lliga. Ara, la decisió de la seua continuïtat queda en les seues mans, i en les de Peter Lim.

Baraja es va mostrar satisfet en roda de premsa sobre el rendiment del porter valencià: “L’he vist bastant bé perquè és difícil eixir quan estàs de tercer porter. Ha estat tranquil, ha pres bones decisions, ens ha sostingut en el partit i m’alegre per ell”.