Soler li dona al València un empat

Per Blanquinegres · 30 Juliol, 2022

Empat entre el Nottingham Forest i el València CF (1-1) en el quart partit de pretemporada de l’equip Blanquinegre. L’equip continua agafant sensacions positives i consolidant la preparació en un partit que va tindre guanyat fins als últims minuts davant un rival una mica més rodat i que es troba a una setmana d’arrancar la Premier League. Carlos Soler va avançar al València en el primer temps finalitzant una gran jugada col·lectiva ben assistida per Guedes i Johnson, en l’últim tram, va tornar a equilibrar el marcador.

Després de l’ensopegada enfront del VfB Stuttgart, l’únic al llarg de la pretemporada, els nostres van saltar a la gespa amb l’objectiu clar de rescabalar-se davant el Nottingham Forest. Al minut 6, en la primera acció de perill, el València CF va mostrar en els seus principals senyals d’identitat i una construcció col·lectiva a punt va estar de servir per a anotar el primer tant, però Henderson va detindre el tret de Guedes.

Després d’una bona arrancada dels ches, el protagonisme seria per a Mamardashvili amb una gran parada en l’u contra a un en una jugada que seria invalidada per fora de joc rival. Estrenyia el conjunt local, i en el minut 25’ va estavellar la pilota contra el pal en un contraatac en el qual el porter valencianista va haver d’eixir de la porteria.

No tardaria a replicar el València CF, aquesta vegada amb una arribada de Carlos Soler per l’esquerra que va propiciar una rematada clara de Marcos André, però la pilota va marxar desviat respecte a la porteria rival. Seria només l’avís del que succeiria minuts després. I és que en el 42’ Carlos Soler va aparéixer des de segona línia per a fulminar la porteria del Nottingham Forest amb un tret ajustat el pal aprofitant un gran centre de Guedes.

En la segona part el València CF va tindre més possessió i control del joc, i en el 80’ Carlos Soler va poder signar un doblet que haguera ampliat la diferència en el marcador amb una rematada en l’àrea xicoteta que el portera rival desbarataria amb una gran parada. Quan tot semblava encarrilat cap a la victòria, no obstant això, el conjunt local va aconseguir l’empat en un contraatac finalitzat per Johnson.

FICHA TÉCNICA

1. NOTTINGHAM FOREST: Henderson, Cook, Worrall, Williams, Colback, Lingard (Cafu, 77’), Toffolo, Surridge (Awoniyi, 63’), Johnson, Mckenna y O’Brien.

1. VALENCIA CF: Mamardashvili (Jaume Domènech, 66’), Thierry R. (Foulquier, 72’), Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayà, Hugo Guillamón (Koba Leïn, 72’), Carlos Soler (Racic, 82’), Yunus Musah, S. Castillejo (Lato, 79’), Guedes (Jesús Vázquez, 79’) y Marcos André (Hugo Duro, 46’).

GOLS: 0-1 Carlos Soler, 42’; 1-1 Johnson, 83’.

TEXT: valenciacf.com