Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

S’obri una nova porteria per a Mamardashvili

Per Joan Marc García · 15 Agost, 2023

El mercat del València començava amb la idea de realitzar dos vendes importants: Yunus Musah i Mamardashvili. La primera ja està feta i la segona cada vegada sembla més complicada que es duga a terme.

Malgrat els esforços dels agents del jugador per tal d’aconseguir la venda, pel moment el València encara no ha rebut ni una sola oferta. Des del mes de gener han recorregut tota Europa per a iniciar converses amb els diferents equips, però de moment sense èxit.

Ara, s’obri una nova porteria d’un club Champions per al porter georgià, i eixa no és altra que la del Sevilla FC. Segons el periodista Fabrizio Romano, Yassine Bono, porter de l’equip sevillà estaria molt a prop de fitxar pel Al Hilal saudí per uns 18/19 milions d’euros.

Per tant, si l’eixida del porter marroquí del Sevilla es tanca, podria obrir-se una nova oportunitat perquè Mamardashvili jugara la Champions, en aquest cas, al Sevilla. Vorem si el conjunt entrenat per Mendilíbar compta amb Dmitrovic com a porter titular o si acudeix al mercat de porters, on Mamardashvili és una de les peces més interessants.