La millor informació del ValènciaCF en valencià

S’intensifiquen les negociacions entre Maxi i el Fenerbahce
,

S’intensifiquen les negociacions entre Maxi i el Fenerbahce

COMPARTIR

Tot el valencianisme està a l’espera de moviments dins del mercat de fitxatges per part del club che. La pretemporada ha evidenciat que es necessiten reforços en distintes demarcacions, però fins que no es concrete alguna eixida no és possible realitzar-los, i entre elles la més propera és la de Maxi Gómez.

Extracomunitari

Per al club, el davanter uruguaià ha d’eixir per dos raons: és un dels futbolistes que més car li ix al Fair Play Financer i a més a més és extracomunitari, per tant, no permet la incorporació d’Arthur. Doncs bé, el mercat del València està bloquejat fins que no es concrete esta operació, però segons Marca el Fenerbahce està accelerant per ell.

Oferta des de Turquia

Després que el Brujas no haja presentat cap oferta formal, fa la impressió que el seu futur ara mateix passa per Turquia. Maxi volia jugar la UEFA Champions League esta temporada, però al club turc no té la possibilitat de fer-ho, ja que s’eliminaren a la ronda prèvia davant el Dynamo de Kiev, per tant, veurem si accepta l’oferta si finalment es presenta.

8 milions

El ‘Fener’ està dispost a oferir fins a 8 milions d’euros. Lògicament es tracta d’una operació on el València eixirà pendent, però després del seu rendiment els últims anys a Mestalla és impossible que arribe un equip que presente una oferta similar a la del València. Tot per decidir, però la setmana que ve serà clau en matèria d’incorporacions i eixides.