+  PRIMER EQUIP  

Setmana sense treva per a la plantilla del València

Per Pere Alapont · 24 Agost, 2015

Després d’haver aprofitat la vesprada de diumenge per a exercitar-se a la Ciutat Esportiva de Paterna, la plantilla del València Club de Futbol enceta una setmana molt important per al futur esportiu i econòmic del club i ho fa viatjant a un dels llocs més rics del continent: Mónaco.

L’expedició valencianista viatja al Principat en el matí de hui, poc més de 24 hores abans d’enfrontar-se en un dels partits més transcendentals que tindrà esta temporada contra el conjunt local. És la tornada de la prèvia de Lliga de Campions i els valencians parteixen amb un 3 a 1 favorable abastat a Mestalla. L’escenari de l’encontre serà el Lluís II, un estadi prou fred que, afortunadament, rebrà una afluència massiva d’aficionats blanquinegres.

En eixe mateix escenari, els de Nuno s’exercitaran esta vesprada a partir de les 19 hores. Dimarts serà el torn de descansar al matí i mentalitzar-se i concentrar-se per a la cita europea de la nit. Passe el que passe sobre l’herba de l’estadi monegasc, l’equip tornarà immediatament a València i descansarà, en un principi, durant la jornada de dimecres.

Dijous, divendres i dissabte, i pensant ja en el partit de la segona jornada de Lliga que enfrontarà diumenge a Mestalla a València i Deportivo de La Corunya, la plantilla entrenarà a Paterna (dissabte a Mestalla) a partir de les 9 del matí, i esperem que ho faja amb una dolça ressaca i pensant ja en el sorteig de la fase de grups de la competició de les estreles.