Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

Sergio Ramos torna al Sevilla

Per Sergio Botella · 04 Septembre, 2023

El mercat ja està tancat, però encara hi ha equips que busquen reforçar les seues plantilles amb jugadors que es troben lliures. Un dels clubs que continua reforçant-se és el Sevilla FC. Després de l’arribada de Mariano lliure amb el mercat ja tancat, ara han tancat la incorporació d’un vell conegut, Sergio Ramos.

El central sevillà es trobava sense equip després de finalitzar el seu contracte amb el PSG. Després de dues temporades a França on s’ha vist afectat per les lesions, Ramos torna a la Lliga en l’equip on va començar a jugar professionalment.

El Sevilla aconsegueix signar a l’experimentat central de 37 anys per una temporada més altra opcional amb un salari bastant baix. Sergio Ramos ha rebutjat ofertes milionàries de l’Aràbia Saudita per a poder complir el seu desig de tornar a La Liga EA Sports.

A falta de confirmació oficial, tal com han informat diversos mitjans, s’espera que en el dia de hui passe reconeixement mèdic i es faça oficial el seu fitxatge per un Sevilla que necessitava reforços després de començar la temporada amb tres derrotes en tres partits de lliga.