ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós arriba a Espanya per a tancar el seu fitxatge pel València

Per Manel Rumbau · 18 Agost, 2023

Després de més de dos mesos esperant a que el València tancara l’operació Sergi Canós, Peter Lim, màxim accionista del club de Mestalla, va validar el moviment després de comprovar com la direcció esportiva del València tancava el dilluns un acord amb l’UE Sassuolo per al traspàs d’Uros Racic.

D’aquesta forma, el jugador valencià ja té, des de fa uns dies, tota la documentació i els contractes procedents del València perquè els signe. Finalment, el club de Mestalla va fer l’oferta al Brentford amb les pretensions que tenia, és a dir, uns 250.000 euros. Per tant, Sergi Canós serà el segon fitxatge del València en aquest mercat d’estiu després de Pepelu.

Canós ja està en Espanya

Ara mateix, la gran novetat és que el jugador de Nules acaba d’arribar a Espanya amb l’objectiu de poder tancar en el dia de hui el seu fitxatge pel València.

Existeix la possibilitat que Sergi puga estar en Mestalla aquesta nit per veure el València – Las Palmas, però sols serà possible si la seua incorporació es tanca abans del xoc. Difícil, però no impossible.